Plattformtjenesten- Vipps

Vipps ble lansert av DNB i 2015,  og er en digital plattformtjeneste som gjør det enkelt for privatpersoner og bedrifter å betale og overføre penger. Vipps er nå tilgjengelig i App Store og Google Pay. Tjenesten har nå nesten 4 millioner brukere og flere butikker og tjenester har også Vipps som sitt betalingsalternativ. Kundene til Vipps er privatpersoner som har Norsk mobilnummer, fødselsnummer, kontonummer og kort.

Hva gjør vipps så bra?

Vipps gjør det enkelt for folk å betale og overføre penger. Applikasjonen er enkel å bruke og effektivt. Nå man nettbank må en skrive fødselsnummer, pin- kode og personlig kode i tillegg kontonummer for å kanskje overføre eller betale noe. Med Vipps gjør de det enkelt med at du trenge kun å registrere det engang. Med bruk av Vipps trenge en bare skrive nummeret til personen du skal betale/overføre penger til istedenfor kontonummer osv. Vipps gjør det veldig enkelt. De har også innført at man får opp fakturene sine gjennom applikasjonen  noe som gjør det også oversiktlig og enkelt å betale.

Kilder:

https://vipps.no/om-oss/
https://www.dnb.no/dagligbank/betaling/vipps

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *