En av de tingene jeg syns va mest interessant og spennende i min første uke med digital markedsføring var å lære hvordan jeg lage min egen blogg og nettside. Da jeg skulle begynne så va dette helt umulig for meg. Hadde aldri trodd at jeg skulle klare å lage min egen nettside/blogg på noen få dager. Jeg lærer mye hverdag som går. Ikke bare på grunn av forelesningene, men fordi jeg syns det er gøy og lærerikt tillegg er jeg veldig flink til å leke meg fram til ting helt til jeg klarer det. I den første uken med digital markedsføring har jeg brukt mye tid på at bloggen min skal være oversiktlig og lett å bruke for leserne. Jeg har også brukt tid på selvet designet på nettsiden, men det er fortsatt mye ting jeg å lære og ta i bruk.

Ser fram til å poste her mer. Syns faget er veldig lærerikt og spennende og anbefale folk å prøve på det samme som jeg har gjort.

Marley L.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *